<< Vissza


MBSOFT Informatikai és Szolgáltató Kft.
Az MBSOFT Kft. egy magyar vállalat, regisztrált Microsoft partner, amelynek profiljába nemcsak a Microsoft Dynamics NAV integrált vállalatirányítási szoftver bevezetése, testreszabása, támogatása és oktatása, hanem a különleges ipari eszközök (pl. gyártósorok, adagolók, számlálók, és más előállító illetve munkagépek) illesztő programjának és integrációjának kifejlesztése, banki modulok fejlesztése és implementálása az Ügyfél egyéni igényeinek megfelelően, kiskereskedelmi engedélyeztetett rendszerek kifejlesztése, integrálása és engedélyeztetése APEH és MEEI által.

Mivel az integrált rendszerek szolgáltatásai és az őket megvásárló cégek igényei több ponton is különbséget mutatnak, ezért cégünk célja a teljes hardver és szoftverintegráció létrehozása, amely fejlesztése során a megfelelő speciális hardverelemek működésének irányítását és ellenőrzését részlegesen vagy teljes mértékig automatizálva az Integrált Megoldás végzi, így az Ügyfél bármikor, bármilyen helyzetben képes felmérni a vállalat produktivitását és prognosztizálhatja a jövőbeli költségeket nemcsak az értékesítéssel, logisztikával és reklámtevékenységekkel kapcsolatban, hanem a teljes integrációnak köszönhetően átlátható képet kap az előállítás során használt ipari gépek állapotáról, üzemidejéről és teljesítményéről.

A kiskereskedelmi rendszerek integrációjának célja egy különleges adatkommunikációs szolgáltatással ellátott adó- és számviteli törvényeknek teljes mértékig megfelelő rendszer kifejlesztése, amely a hazai piac tekintetében árfekvésben, funkcionalitásban egyaránt megfelelő a piac számára, nem utolsó sorban a technikai fejlődést követve a lehető legnagyobb mértékig elektronizált és online kiépítésű kiskereskedelmi megoldás kifejlesztése, ezáltal a Microsoft Business Solutions kiskereskedelmi szegmensének bővítése.

Mivel az Interneten való jelenlét már nélkülözhetetlen tényezőjévé vált mind a közületi, ipari és kereskedelmi szférának, ezért cégünk az arculat és designtervezés illetve a professzionális weboldal tervezésre és kivitelezésre is specializálta magát, amelyben már komoly referenciákkal rendelkezünk. Az MBSOFT Informatikai és Szolgáltató Kft. vállal meglévő weboldalak elemzését és on-line marketing szaktanácsadást a sikeresebb webes megjelenés érdekében.


MBSOFT Informatikai és Szolgáltató Kft. hivatalos weboldala